Något roligt till barnen hemma

Ibland så kanske intresset variera mellan barnen och i olika åldrar. Många gånger så kan barnen leka tillsammans under perioder medans hux flux så skiljer sig intresset de emellan och man måste köpa något nytt för att tillfredsställa leklusten hos någon.

Skillnaderna mellan pojkar och flickor är inte så stort idag utan det som intresserar leker man med. Hitta något på nätet som kan passa för de barn som finns i familjen. Köra radiostyrda bilar är något som kan roa långt upp i åldern och alla i familjen. Hos Hobbyland så finns ett bra utbud av radiostyrt att hitta. Titta igenom det utbud de har och beställ något för lek hemma inom ett par dagar upp till en vecka. Glöm inte att köpa hem laddningsbara batterier till er radiostyrda bil.

Om man vill göra något tillsammans så kanske klassiska bordsspel kan vara något. Det kanske ligger något gammalt China schack eller monopol i gömmorna. Leta fram något gammalt spel som ni vuxna spelade som bar. Det kan bli en häftig nostalgitripp för er vuxna och något nytt spännande för barnen i familjen. UNO är ett klassisk kortspel som fortfarande håller i popularitet. Om ni inte har det hemma så leta upp någon onlinebutik som säljer dessa spel.

Erika Robertsson