Fin och fräscht yttre

hemma spaEn sak som gör mycket för vårt välbefinnande är att känna oss vackra och fräscha. Som nybliven förälder är det inte alltid så lätt att hinna med sig själv och sitt utseende. Nu finns det ett nytt liv som går i första hand, som behöver dig, dygnet runt. Kanske har du gått hemma och inte hunnit duscha på flera dagar, inte sminkat dig och går i gamla urtvättade kläder, då mår du nog inte så bra psykiskt heller. Det behövs då så lite för att det ska kännas bättre igen, för att du ska komma på fötter och må bra.

Färga hår, fransar och bryn

Att gå till frisören som nybliven förälder är inte alltid så lätt. Det ska gå att lösa praktiskt och jobbar den ena föräldern heltid medan den andra är hemma går det inte att hitta en tid själv, utan barn. Då kan en idé var att beställa hem hårfärg och bra hårprodukter och göra det själv hemma. Beställ också gärna bryn och fransfärg och lägg lite tid på att färga och plocka brynen och fransarna. Det får en att se fräsch ut, även utan smink.

Jag har hittat en bra sida som säljer både hårfärg och hårprodukter och frans och bryn färg, nämligen Bluestore. Detta är ett välkänt företag som har ett stort och brett sortiment, snabba leveranser och säkra betalningsmetoder. Här hittar du allt du behöver på en och samma sida. Du får hem varorna på ett par dagar, direkt i brevlådan.

Köp nya kläder

En annan enkel, men viktig sak är att köpa nya kläder. Säkert går du hemma i kläder som du haft under graviditeten, som den blivit många olika fläckar och slitningar på. Ett enkelt sätt är att gå in på någon webbshop och beställa hem kläder. På H & M finns många olika typer av kläder, till både män och kvinnor, till väldigt bra priser. Kolla igenom deras sortiment och beställ hem nya fräscha kläder. Bara för att du går hemma betyder inte att du inte ska ha fina kläder, så gå ut på nätet och beställ hem några nya.

Hemma spa

Om du sedan har tid, boka av en helkväll hemma då din partner får ta hand om barnen, och gör ett eget hemma spa. Färga håret och bryn och fransar. Plocka brynen och lägg en ansiktsmask för att ge din hud mer lyser och färg. Sätt fötterna i ett fotbad, fila och peela. Fila och måla naglarna. Avsluta med en skön dusch och ta på dig dina nya kläder, jag lovar att du då kommer att känna dig som en helt ny person, med ny och härlig energi.

 

Erika Robertsson